www.getyourpros.com - GETYOURPROS

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

General Contractors
Bergen, Vestlandet, 5105

See Phone Number
MAKE A CONNECTION Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert is accepting messages: Send Message

Company Details

Year Established
2022
Hours of Operation
Monday 8AM–6PM
Tuesday 8AM–6PM
Wednesday 8AM–6PM
Thursday 8AM–6PM
Friday 8AM–6PM
Saturday 8AM–6PM
Sunday Closed
Accepted Forms of Payments
All payment cards, cash

Contact Information

Company Name
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Online Social Profiles
Phone Number
Location
Granlien 26B
Bergen, Vestlandet, 5105
Norway
Billigste Stubbefresing I Bergen

About Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Bergen Treservice er det beste valget når det gjelder treservice i Bergen. Våre erfarne arbeidere med mer enn 20 års erfaring leverer alltid utmerket arbeid, og vi har fagarbeidere som er spesialister på å håndtere ulike tretjenester med høy kvalitet.


Vi tilbyr et bredt spekter av tretjenester, inkludert felling av trær, fjerning av stubber, flishugging, tomterydding og trepleie. Vårt team tar seg av alt fra mindre oppgaver til store og komplekse jobber. Vi tar oss tid til å forstå kundenes behov og gir alltid råd og anbefalinger basert på våre faglige kunnskaper og ekspertise.


I Bergen Treservice overholder vi alle Bergens regler og forskrifter for å sikre at vi utfører alle tretjenester på en trygg og lovlig måte. Vi tar vår miljømessige og samfunnsmessige ansvar alvorlig og utfører ingen aktiviteter som bryter med regler og reguleringer. Slik kan du være trygg på at vi utfører arbeidet på en profesjonell måte og unngå problemer senere.


Kontakt Bergen Treservice i dag for å diskutere dine behov og for å få et gratis tilbud på våre tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta vare på trærne dine på en sikker og effektiv måte!


Sikkerhet er alltid høyt prioritert hos Bergen Treservice. De tar alltid nødvendige forholdsregler for å sikre at arbeidet utføres på en sikker måte. Dette gjelder spesielt for trefelling, ettersom dette kan være en risikabel prosess som kan føre til skade på både mennesker og bygninger. 


Derfor har de ansatte hos Bergen Treservice alltid fokus på sikkerhet og tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at arbeidet utføres på en trygg måte. De har også tilgang til ulike maskiner og utstyr som hjelper dem med å utføre arbeidet nøyaktig og sikkert.


Flishugging er en av tjenestene som er svært populære hos Bergen Treservice. Dette er en prosess hvor trær og greiner blir malt ned til små biter som kan brukes til ulike formål, som for eksempel kompost eller dekorative dekkemateriale for hager og parker. 


Dette kan være et passende alternativ dersom du har mye trevirke du ønsker å fjerne. Etter at et tre er felt, kan det være tidkrevende å hugge det opp eller transportere det bort. Å flishugge det til treflis kan derfor være et mer praktisk og kostnadseffektivt alternativ, samtidig som det kan være bra for miljøet.


Hvis du har kuttet mange grener, hekker, busker osv., så er flishugging ofte den raskeste og billigste måten å kvitte seg med det på. Treflis gir utmerket dekkebark for hager, gangveier og andre utendørsområder. Dekkbark hindrer ugress, holder jorden fuktig og regulerer jordtemperaturen. Ved å bruke treflisene våre kan du spare penger samtidig som du får en praktisk løsning.


Bergen Treservice benytter en moderne flishugger for å male trevirke til flis. Denne maskinen fungerer på en svært effektiv måte. Når trevirket mates inn i flishuggeren, vil de sterke stålfresehjulene male veden inne i maskinen. Deretter vil trevirket samles i en beholder på den andre enden av maskinen. 


Treflisen som produseres av maskinen har vanligvis en størrelse på mellom 2-5 cm. Dette er en miljøvennlig måte å håndtere store mengder trevirke på, og det er også en rask og kostnadseffektiv måte å lage dekkbark til hager og gangveier på.


Her er fem ting som treflis kan brukes til:


Dekkbark: Treflis kan brukes som dekkbark i hager og på gangstier. Den holder jorden fuktig og reduserer veksten av ugress.


Energi: Treflis kan brukes som en fornybar energikilde for å generere varme eller elektrisitet.


Kompost: Treflis kan også legges til komposthaugen for å øke næringsinnholdet og hjelpe med å bryte ned organisk materiale.


Dyrestell: Treflis kan brukes som strø på dyrerom, for eksempel i hønsehus eller stall.


Landskapsarbeid: Treflis kan brukes til å lage stier eller dekorative elementer i hageanlegg.


Bergen Treservice tilbyr en gratis befaring for å inspisere jobben før vi gir deg et skriftlig tilbud. Prisen for flishugging av trevirke varierer avhengig av mengden du ønsker å få malt.


Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring.


Her er de tjenestene vi utfører:

Og dette er prisene våre:

Og om du vil ha informasjon om priser på trefelling i nåtid så finner du dette på vår Google side. 

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Granlien 26B 
5105 Eidsvåg
Telefon: 53005305Write about you and your company

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Specialties


Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Photo Albums