www.getyourpros.com - GETYOURPROS

Slotenmaker Holland

General Contractors
Utrecht, Utrecht, 3542 DJ

See Phone Number
MAKE A CONNECTION Slotenmaker Holland is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

Company Details

Hours of Operation
24/7

Contact Information

Company Name
Slotenmaker Holland
Online Social Profiles
Phone Number
See Phone Number
Location
Sterrebaan 9
Utrecht, Utrecht, 3542 DJ
Netherlands

About Slotenmaker Holland

Phone: 085 1304 454

Web: https://slotenmaker-holland.nl

Bent u buitengesloten of moet u een slot vervangen? Slotenmaker Holland helpt u graag verder met al uw hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en meer. Wij opereren in regio's Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Rotterdam.


Slotenmaker Holland is erg gefocust op klanttevredenheid en kwalitatief goede sloten. Zo maken wij gebruik van A merken, Nemef, Lips, Dom en Axa. En geven wij 5 jaar garantie op de sloten en installatie. Onze monteurs zijn ervaren vakmannen en kunnen doorgaans elke klus positief voor u afronden.


Wie werken met ons? Makelaars, consumenten, winkels, bedrijven, personen die zijn buitengesloten, slachtoffers van inbraak en de politie.


U kunt ook direct terecht bij onze monteurs voor vragen over de kwaliteit van uw sloten, anti inbraaksloten, kerntrekbeslag en dievenklauwen. Onze monteurs hebben diverse sloten op voorraad en kunnen doorgaans voor u direct een inbraakwerend slot installeren. Wij raden aan altijd minimaal SKG 2 sloten te gebruiken, en een kerntrekbeslag bij de buitendeuren.


Wilt u een anti inbraakstrip of inbraakpreventie advies? Onze monteurs adviseren u graag over de veiligheidsklassen.


U kunt ook terecht op ons Youtube kanaal voor video’s met inbraakpreventie tips en meest voorkomende inbraakmethoden waar u zich tegen kunt beveiligen. Wij zijn géén voorstander van slimme sloten omdat deze makkelijker geopend kunnen worden dan een kwalitatief SKG 3 slot.


De beveiliging van uw voordeur begint bij een goed slot. U kunt altijd kijken naar een meerpuntssluiting of bijzetslot om uw voordeur beter te beveiligen. Wat interessant is aan een meerpuntssluiting is dat u maar één sleutel nodig heeft. Het kost dus ook niet meer tijd of moeite om de deur goed op slot te draaien. Als u twee sloten heeft vergeet u nog weleens uit haast of gemak om de extra sloten dicht te doen, helemaal als u maar heel even de deur uitgaat.Een meerpuntssluiting van goede kwaliteit beschermd uw deur met scharnieren op meerdere punten, en zorgt ervoor dat deze beter sluit. Zo bent u altijd verzekerd van een goede inbraakbeveiliging.

Write about you and your company