www.getyourpros.com - GETYOURPROS

Te Velde Coaching

Employment
Bunschoten-Spakenburg, Utrecht, 3752 LK

See Phone Number
MAKE A CONNECTION Te Velde Coaching is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

Company Details

Contact Information

Company Name
Te Velde Coaching
Online Social Profiles
Phone Number
See Phone Number
Location
Bisschopsweg 7
Bunschoten-Spakenburg, Utrecht, 3752 LK
Netherlands

About Te Velde Coaching

Wellicht sta je er niet altijd bij stil maar je zult een groot deel van je leven besteden aan het beoefenen van een baan. Dit doen je vanwege diverse belangrijke redenen. Het levert geld op waarmee je een huis kunt huren of kopen. Geld die je kunt besteden aan dagelijkse behoeftes zoals eten en drinken. Wat te denken van kleding, gadgets, vakanties en andere dingen die het leven aangenaam maakt?


Als je zoveel tijd besteed aan werk wil je dat het ook leuk is. Maar stel eens dat dat niet zo is? Dat je het gevoel hebt dat je elke dag werk doet of bij een bedrijf zit dat niet helemaal bij je past. Misschien ben je je baan wel kwijtgeraakt door wat voor reden dan ook?


Met een loopbaantraject helpen we jou je weer op de rit te krijgen. Een loopbaancoach kan je helpen als je problemen hebt op je werk of gedurende je carriere. Wellicht heb je het gevoel dat je niet het juiste beroep hebt gekozen. Of dat je rondloopt met het idee dat je eigenlijk iets anders wilt doen. Door loopbaancoaching te doen ga je samen met ons achter de oorzaak aan van je probleem of vraag. Zodat je vervolgens weet wat je dan beter kunt doen. Te Velde Coaching is een erkend gekwalificeerde loopbaanadviseur.


Een traject wil je aangaan omdat je echt werk wilt maken bij het vinden van een baan dat bij je past. Als je al langer met het gevoel rondloopt dat iets moet veranderen. Dan zijn wij er om jou hulp daarin te bieden. Je laten  ervaren dat er meerdere mogelijkheden zijn dan je zelf had kunnen bedenken. Wij zijn er om je te helpen met het vinden van antwoorden op moeilijke vragen die je hebt als het gaat om werk en loopbaan. 


Het coachingstraject dat je met ons doorloopt bestaat uit het voeren van diverse gesprekken. Vragen worden gesteld waarbij we dieper ingaan jouw situatie en het uitvoeren van wekelijkse opdrachten. Onze ervaring leert dat dit het hoogste rendement oplevert tegenover de investering die jij doet in tijd en geld. Je krijgt echt waar voor je geld.


Wij helpen iedereen die werk of loopbaanadvies c.q. -coaching kan gebruiken. Man of vrouw, jong of oud. Mensen die al werken en willen werken en op zoek zijn naar de volgende stap. Zit je in een vergelijkbare situatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Business Email : Anton@teveldecoaching.nl

Phone : +31 6 15025367

Website : https://teveldecoaching.nl

Write about you and your company