www.getyourpros.com - GETYOURPROS

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

General Contractors
26B, Eidsvåg, 5105

See Phone Number
MAKE A CONNECTION Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert is accepting messages: Send Message

Company Details

Year Established
2022
Hours of Operation
Monday 8AM–6PM
Tuesday 8AM–6PM
Wednesday 8AM–6PM
Thursday 8AM–6PM
Friday 8AM–6PM
Saturday 8AM–6PM
Sunday Closed
Accepted Forms of Payments
All payment cards, cash

Contact Information

Company Name
Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert
Online Social Profiles
Phone Number
Location
Granlien
26B, Eidsvåg, 5105
Norway
Billigste Stubbefresing I Bergen

About Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Bergen Treservice gir den beste treservicen i Bergen. De gir utmerket arbeid ettersom de har erfarne arbeidere med mer enn 20 års erfaring. De har forskjellige fagarbeidere som vet hvordan de skal levere kvalitetsarbeid for hver oppgave.


Bergen Treservice ilbyr tretjenester, inkludert felling av et tre, fjerning av stubber, flishugging, tomteryrydding og trepleie. 


Samtidig som Bergen Treservice tilbyr ulike tretjenester, følger de også alt av Bergens regler og forskrifter. De utfører ingen aktivitet som bryter med regler og reguleringer. Slik slipper du problemer senere.


Alt arbeidet krever sikkerhet og Bergen Treservice setter alltid sikkerhet først. For eksempel trefelling kan være ganske risikabelt ettersom et tre kan falle på bygninger eller personer. De har også forskjellige maskiner for å utføre oppgaver nøyaktig og sikkert. Før de starter nytt arbeid, vil arbeiderne deres se på de nærliggende miljøene eller bygningene for å sikre at det er trygt å jobbe her.


Bergen Treservice’s flishugging er svært populært. Fresing av trær og greiner til flis kan være et passende alternativ dersom du har mye trevirke du trenger å fjerne. Etter at du har felt et tre, så kan være tidkrevende å hugge det opp eller transportere det vekk. Å flishugge det til treflis kan være et bra alternativ.


Hvis du har klippet mange grener, hekker, busker osv., er fresing av dem til fliser ofte det raskeste og billigste alternativet. Flis gir utmerket dekkbark for hager, gangveier osv. Dekkbark forhindrer ugress, holder jorden fuktig og regulerer jordtemperaturen. Ved å bruke treflisene våre sparer du penger.


Bergen Treservice bruker en flishugger som maler trevirke til flis. Hvordan fungerer det? Trevirke føres inn i flishuggeren. Kraftige stålfresehjul freser veden inne i maskine, og sender så dette ut i andre ended hvor alt samles i en beholder. Treflis er normalt 2-5 cm lang.


Bergen Treservice kommer på gratis befaring for å se på jobben. Vi vil deretter gi deg et skriftlig tilbud. Kostnaden for flishugging av trevirke avhenger av mengden tre du ønsker å freses.


Ta kontakt med oss så kommer vi på gratis befaring.


Her er de tjenestene vi utfører:Og dette er prisene våre:Og om du vil ha informasjon om priser på trefelling i nåtid så finner du dette på vår Google side. Write about you and your company

Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Specialties


Bergen TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert Photo Albums