www.getyourpros.com - GETYOURPROS
Posted on 10/17/2022 in Category 1

Top 10 tipp

Rulett puskázó lap

A rulettstratégia elsőre bonyolultnak tűnhet, de mint minden más, ez is egyre könnyebbé válik, minél többet gyakorolsz. Letölthető és kinyomtatható rulett "puskalapunk" áttekintést nyújt a fogadási típusokról és a különböző esélyekről, hogy mindig a helyes döntést hozhassa meg. Ne feledje, hogy ezek mind a klasszikus online rulett, mind az élő rulett játékok esetében működnek.

Hogyan nyerhetsz nagyot az online ruletten - bónusz tippek

1) Kezdők szerencséje:

Soha ne hagyd, hogy a rulettasztalnál ülők meggyőzzenek arról, hogy neked garantáltan kezdő szerencséd van. Ez egyszerűen nem igaz. A szerencse, amiről azt hiszed, hogy megvan, csak egy érzékelés. Hogy is van ez? Nos, ha kezdő vagy, már eleve fokozott félelemérzettel rendelkezel. Érzelmileg kötődsz hozzá. A kaszinók pontosan ezt akarják, hogy az legyél. Az első oszlopot választod, és nyersz. Most a 2:1 arányú nyeremény rohanása arra késztet, hogy még többet akarj. Szerencsésnek érzed magad. Egy idő után egyre többet nyersz, és a bankszámlád egyre nő. De légy éber, hogy megtartsd. Lassan fogadd el ezt a szerencsét - nagy az esélye, hogy olyan gyorsan elmúlik, ahogy jött, ha nem vigyázol. A hosszú esélyek nem a te oldaladon állnak.

2) Válassza meg bölcsen az asztalát:

Ne feledje, hogy nagy különbség van egy amerikai és egy európai rulettasztal között. Az európai asztalon az esélyek közel 3% ponttal megnöveltek. Az európai asztalnál nulla rés van, míg az amerikai asztalnál nulla és dupla nulla. Válassza a legjobb nyerési esélyekkel rendelkező asztalt. A nullára vagy a dupla nullára mindig lehet fogadni, és az esélyek 35:1 arányúak. Ez nem rossz, de a nyerési valószínűség bármelyikre elég csekély. Az európai keréken 37, az amerikai keréken 38 szám van. A valóság az, hogy az esélyek 35:1, tehát még ha egy szám nyer is, a ház nyer. Végül is, ha teheti, mindig az európai kereket válassza. Minden szám számít.

3) A rulettversenyt lassan és biztosan nyeri meg:

Ez a filozófia nem csak az életben érvényes - a rulettkeréknél való szerencsejátékra is. Nem ritka, hogy gyorsan a megérzésedre hallgatsz, és túlzásba viszed az egyes téteket vagy a számok felosztását. De ha ragaszkodik az oszlopokhoz vagy a külső tétekhez, hosszú távon jobban jár, annak ellenére, hogy nem nyer 35:1 arányban. De ha már összegyűjtöttél néhány kisebb nyereményt, időnként megkockáztathatod, hogy megérzésedre a nagyobb nyereményt hozó fogadásokat választod.

4) Tartsd külön a nyereményeidet:

Tegyük fel, hogy 100 dollárral kezdesz, és 15 dollárt teszel fel, és nyersz egy oszlopon. Most nyertél 30 dollárt, és még mindig megvan az eredeti téted. Most fogd a 30 dollárt, és tedd a nyertes kötegedbe. Hagyd ott. A következő tét, esetleg a magas/alacsony tét. Vagy még jobb, ha fekete/piros. Ez 1:1 arányban fizet. Így megtarthatod a 15 dollárodat, a 15 dolláros nyeremény pedig a nyerő pakliba kerül. Kerüld el a kísértést, hogy elkezdj duplázni, vagy nagy számokra menj, hogy felzárkózz. Figyeld a rulett osztót, figyeld a kereket, és érezd meg a többi játékost, mielőtt túl agresszív leszel.

5) Legyen figyelmes:

Semmi rossz nincs abban, ha megvársz néhány pörgetést a rulettkeréken, mielőtt megteszed az első tétet, miután csatlakoztál. Sok játékos azt hiszi, hogy az általuk választott asztal mindent megváltoztat. Az európai kontra amerikai játék valósága mellett ott van a kerék fizikai aspektusa. Sok játékos úgy véli, hogy fontos odafigyelni mindenre, ami torzíthatja az eredményt. Például, hogy a kerék sima-e, vagy imbolyog? Egyenletesen ugyanannyit forog-e a kerék? Figyeljen az olyan tendenciákra, mint például a kerék színének vagy számának kimenetele. A legtöbb rulett-táblázaton megjelennek az előző számok. Vannak ismétlődő számok? Ismétlem, legyen figyelmes. És ezzel elérkeztünk egy utolsó, fontos tipphez: Kerülje a túl sok alkoholfogyasztást játék közben. Könnyen elragadtathatja magát, elveszítheti a téteket, és feláldozhatja a játékban rejlő teljes potenciált. További online kaszinó útmutatókat itt találsz.

FIND Skill Trades, And Business Services.s